De formatie ROCKSVILLE maakt stevige gitaarmuziek, maar schuwt ook de lichte zijde niet. De band zoekt de grenzen op van de popmuziek en stevige rock, wat live solide en dik uit de verf komt. Met inmiddels een flinke live reputatie in het lokale clubcircuit en de landelijke festivals begint ROCKSVILLE aardig op stoom te raken.De band heeft een strak en volwassen geluid kunnen ontwikkelen en de nadruk ligt op het brengen van pakkende rocksongs.ROCKSVILLE borduurt voort op invloeden van bands als U2, Foo Fighters, Kings of Leon en Pearl Jam, maar bovenal heeft de band een sterk eigen en herkenbaar geluid. De sound laat zich het beste omschrijven als stevig en compact maar tegelijkertijd toegankelijk en melodieus. .Gitarist Raymond Vogelaar is de stuwende kracht van ROCKSVILLE. drummer Martijn Pronk (ex Headlife) speelde in de bands Natha Lee en SAB. Met zanger/gitarist Dylan van Geest (Scallywag) en bassist Joeri Olierook is de band een hechte eenheid. .

De bandleden hebben onderling al flink wat successen op hun naam staan met optredens in binnen- en buitenland, radio-optreden op nationale en regionale zenders, sessiewerk, platencontracten, buitenlandse tours, enz..ROCKSVILLE heeft inmiddels drie singles met videoclip uitgebracht: Mary (september 2013), The Fix (november 2013) en Enjoy (Juli 2014). De prachtige mixen worden verzorgt door Emmanuel Miranda van de Sound.track studio in Brazilië en het broodnodige beton komt van Sander van der Heide in de Wisseloord Studio's. .ROCKSVILLE is een rockband die de grenzen van de popmuziek en stevige rock opzoekt. De basis van de band werd gelegd in 2012, en begin 2013 is de band actief in de huidige samenstelling onder de naam ROCKSVILLE. Met een flinke dosis enthousiasme en een schat aan muzikale ervaring maakt deze groep rasmuzikanten zich in korte tijd klaar voor het grote werk. ROCKSVILLE is klaar om de Nederlandse zalen en festivals te bestormen, en gehoord te worden


ROCKSVILLE...... A powerful and melodic cocktail of pop and rock.


ROCKSVILLE is

Dylan van Geest - vocals & guitar
Raymond Vogelaar - guitar & vocals
Joeri Olierook- bass & vocals
Martijn Pronk - drums


Reviews

Finale Waterproof - 11 mei 2014

Waterpop via twitter
Strak in pak en strakke muziek. @rocksvilleband smeert vette gitaren uit over het publiek van Waterproof!

waterpop.nl
De in strakke gilets geklede mannen hebben al flink wat podiumervaring en dat was te horen: het publiek kon een half uur lang genieten van een goed geoliede set met nummers die doen denken aan U2 en Kane.


Dylan van Geest - vocals & guitar


Raymond Vogelaar - guitar & vocals


Joeri Olierook - bass


Martijn Pronk - drums

 

 

 

 

 

 

 

facebook